Aanraken

Opleiding Massage en Cranio Sacraal Therapie
In 1998 ben ik begonnen met masseren. Dit paste zo goed bij mij dat ik meteen een jaar training Integratieve Massage bij Geert van Colie ben gaan doen.
tijdens deze opleiding geleerd om naar de lichaamsbouw te kijken en de massage daarop aan te passen.

Een masserend kunstenaar
Goed masseren is een kunst waarbij de beweging vanuit het hart wordt ingezet. Het is daarbij ook belangrijk om duidelijke grenzen aan te geven zodat het voor de gevende en ontvangende partij een veilig en respectvol ontmoeten is vanuit vertrouwen.

Cranio Sacraal Therapie
In 1999 ben ik begonnen aan de HBO opleiding Cranio Sacraal Therapie van Etienne Peirsman.
Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om op een diep en subtiel niveau contact te maken met het lichaam met als doel kom meer ruimte en doorstroming te creëren. De behandeling is met kleding aan.
Deze manier van werken past goed bij alle stress gerelateerde klachten. Ook wordt er gebruikt gemaakt van body talk waardoor je in gesprek kan met je eigen lichaam. Zo kan je meer inzicht krijgen in je eigen lichaam en samen met je lichaam op zoek gaan naar een oplossing. 

Een boost voor je immuunsysteem
In deze opleiding hebben wij geleerd om met het immuunsysteem je werken zodat je zelfhelend vermogen een boost krijgt.

Je alarmsysteem
Ook hebben wij leren werken met het alarmsysteem en het afstellen hiervan, met als doel om het stress niveau in het lichaam omlaag te brengen.

Ontspanning
Het doel van aanraking is om het lichaam te ontspannen zodat de keuzes die je maakt meer vanuit zelfliefde zijn in plaats vanuit stress en angst.
Ontspanning geeft ruimte en is een cadeau aan jezelf.

 


 

Datum publicatie: Oct 8, 2021

Gedichten - Blog

Aanraken