Over Miek

Mijn naam is Miek 

Mijn leven is over rozen gegaan, compleet met grote doornen.
Het heeft mij levenswijsheid gebracht en ook een innerlijke rust. 

De kunst van het loslaten heb ik geleerd op het moment dat mijn partner heel plotseling overleed en ik met een faillisementen achterbleef. Ik moest noodgedwongen verhuizen naar een kleine studio en ben gestopt met het behandelen van cliënten.

Mijn leven heeft een hele nieuwe wending gekregen en het is nu tijd dat ik mijn kennis en kunde voor een groter publiek naar buiten ga brengen.
Zelf heb ik ervaren dat het fijn is wanneer er iemand is die meekijkt, luistert zonder oordeel en inzicht geeft.

Vanuit verbondenheid en passie sta ik in het leven samen met mijn levenspartner Gertjan waarmee ik sinds maart 2022 in Friesland samenwoon.

Als leeuw en draak heb ik gedrevenheid en passie in mijn systeem zitten, en dat is ook hoe ik mijn leven leef. Voor mij geen shortcut, maar altijd rechtdoor het vuur.
Verder is humor heel belangrijk voor mij, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Samen met Gertjan ben ik bezig om het geven van trainingen en workshops terug op te pakken die betrekking hebben op: verbinden, kiezen voor liefde in plaats van angst, werken met jouw intuïtie, op jacht naar de ware en nog veel meer.
Ook zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw bedrijf, en denken out of the box.

Als levenskunstenaar breng ik mensen in verbinding met hun eigen natuur, verlangens en behoeften zodat zij kunnen groeien vanuit inzicht en ervaring. Ik inspireer, vanuit alles wat ik geleerd heb, om het oude los te laten en ruimte te maken voor het nieuwe vanuit nieuwsgierigheid, humor, respect en liefde.

Ben je nieuwsgierig of wil je een afspraak maken

bel of app naar: 0612528691
mail: info@miekbekkers.nl

miek2022.jpg